Strategier för implementering av förbättringsarbete inom hälso- och sjukvård

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Strategier för implementering av förbättringsarbete inom hälso- och sjukvård

Kursen fokuserar på evidensbaserade metoder för implementering och utveckling inom hälso- och sjukvården, så som implementeringsstrategier, mätmetoder för kvalitetsutveckling och strategier för att skapa arbetsgrupper för implementering samt fältstudier. Målet är att studenten efter avslutad kurs ska kunna tillämpa och integrera kunskap om implementeringsstrategier för kvalitetsutveckling inom hälso- och sjukvården.

Kursen är interprofessionell och riktar sig till hälso- och sjukvårdspersonal så som sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter som arbetar med kvalitetsutveckling och/eller kvalitetsförbättring inom hälso- och sjukvården.

Kursen har deltagare från hela världen, vilket innebär att allt på kursen, inklusive skrivuppgifter och kommunikation med dina medstudenter, kommer att genomföras på engelska.

Förkunskaper

Minst 120 hp inom vilket det ska ingå en examen inom hälso- och sjukvård alternativt socionomexamen. Dessutom krävs Engelska B/Engelska 6 med lägst betyget godkänd.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Strategier för implementering av förbättringsarbete inom hälso- och sjukvård

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön