Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
92 400 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Stockholm

Dansare heltid

Dansutbildning på heltid

Kulturamas heltidsutbildning i dans är en utbildning för dig som älskar att uttrycka dig med och vill leva och andas dans under ett intensivt år. Du kommer att få en gedigen dansträning i balett, jazz, modern dans, hip-hop och rytmik. Du kommer med andra ord få en unik bredd och fördjupning som förbereder dig för vidare studier.

Utbildningens innehåll

Parallellt med dansträningen kommer du att få arbeta i olika projekt. Ett sådant kan vara att samarbeta med studenter från våra andra estetiska utbildningar.

Du kommer att få arbeta med uppgifter, både individuellt och i grupp, under handledning av dina pedagoger. Självstudier och eget skapande är också en viktig del i utbildningen. Därför finns det varje vecka disponibel tid som du som studerande kan nyttja för egen träning, koreograferande, förberedelser, analys och reflektion.

Dansutbildning som ger mervärde

Till Kulturamas dansutbildningar söker sig blivande danskonstnärer från hela Sverige och Norden. Utbildningen kan ses som ett startskott för en fortsatt professionell danskarriär, vidareutbildning i dans eller annan scenisk verksamhet.

På Kulturama finns det också en unik möjlighet till gränsöverskridande samarbeten eftersom skolan även bedriver utbildning för musiker, sångare, musikproducenter, singer/songwriters, filmare och fotografer. Att arbeta tillsammans i olika projekt är att bygga nätverk för framtiden.

Förkunskaper

Gymnasieskola, gymnasiesärskola eller motsvarande utbildning alt. ha viss yrkeserfarenhet.

Kulturama Yrkesutbildning

Kulturama Yrkesutbildning

Din dröm, vår verklighet. På Kulturama har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida artist. Kulturama är Sveriges största center för estetiska utbildningar där elever varje år examineras ut i arbetsliv och in på...


Läs mer om Kulturama Yrkesutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Dansare heltid
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Dansare heltid, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön