Visa allastudier.se som: Mobil

Volymfransar

Leep I Distans
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
1 dag
Heltid
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Volymfransar

En mycket bra påbyggnadsutbildning för dig som är fransstylist. Volymfransar är den perfekta kompletteringen för dig som behärskar singelfransar och vill öka din repertoar och erbjuda betydligt större variationsrikedom till dina kunder.

Volymfranstekniken, även kallad ”russian lashes” men även 3D, 4D osv ger dig möjlighet att skapa fransar med fantastisk volym och imponerande intryck. Denna utbildning är en vidareutbildning som förutsätter att du redan behärskar och arbetar med singelfransar. Till exempel att du gått vår utbildning Diplomerad Fransstylist eller har motsvarande kunskaper från annan utbildning. 

En intensiv heldag med praktiska övningar och teori

Utbildningen består av en lärorik heldag på skolan i Malmö som vi fyller med teori och praktiska övningar. Vi erbjuder även en kortare telefonuppföljning några veckor efter kursen till dig som önskar.

Våra utbildningar gör dig trygg i yrket

Alla våra grund- och vidareutbildningar är utformade för att lära göra dig redo och trygg att jobba med det du utbildat dig i. Denna vidareutbildning är inget undantag utan lär ut alla de kunskaper du behöver för att komma igång och jobba yrkesmässigt med volymfransar.

Kit med produkter och verktyg ingår

För att du ska bygga upp trygghet ingår i kursavgiften ett kit med produkter och verktyg så du kan träna några gånger på egen hand efter kursdagen så du känner att du har full koll på tekniken och känner dig redo ta kunder. Detta kit har ett värde på ca 2.200 kronor och ingår i kursavgiften

Förkunskaper

Utbildningen är en påbyggnadsutbildning som kräver att du behärskar singelfransmetoden fullt ut och är väl förtrogen med applicering av singelfransar.

Du förväntas veta hur du handskas med de material och verktyg som används vid fransförlängning.
Du bör vara bekant med olika franssättningar och vad som är estetiskt passande för olika typer av fransar, ögonformer och kundönskemål.
Du förväntas kunna jobba med fransapplicering i relativt bra tempo samtidigt som du behärskar precisionsarbetet.
Du kan behöva intyga skriftligen att du uppfyller de förkunskapskrav som anges här, exempelvis om du är självlärd eller gått annan fransstylistutbildning än vår egen.
Du har eget ansvar för att ha med dig egen modell till den praktiska träning du gör på skolan under kursdagens eftermiddag. Observera att din modell ska vara minst 18 år gammal och inte ha någon form av syntetfransar applicerade utan vara helt ”naturell”.
Denna påbyggnadsutbildning innehåller inga avsnitt om produktsäkerhet, hantering av och härdplaster eller därmed sammanhängande. Som aktiv fransstylist förutsätts du känna till och uppfylla de krav som ställs på fransstylister enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Leep I Distans

Skaffa sköna kunskaper hos Leep!Vill du bli frisör? Eller drömmer du kanske om att jobba som makeupartist, nagelterapeut eller fransstylist? Hos Leep finns en skönhetsutbildning som passar just dig. Dessutom har du möjlighet att utforma din utbildning efter egna behov....


Läs mer om Leep I Distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Volymfransar
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Volymfransar

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Volymfransar från Leep I Distans, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön