Kreativt skrivande på engelska: skapa världar

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Deltid

Kreativt skrivande på engelska: skapa världar

Ett av litteraturens mest spännande särdrag är hur de presenterar påhittade världar. Läsaren kan upptäcka gamla imperier, fjärran galaxer, eller gömda bakgator i en storstad.Denna kurs ger en praktisk introduktion till hur man skapar fängslande fantasivärldar. Ett urval av fiktiva världar i litteratur diskuteras och korta övningar som inriktar sig på världsskapande genomförs. De studerande arbetar fram en kortare berättande text med fokus på konstruktionen av en trovärdig och engagerande fantasivärld. UrvalsprovObservera att du både behöver anmäla dig till kursen via Antagning.se och skicka in urvalsprov för att söka kursen.Urvalsprovet ska vara en berättande text som presenterar en fiktiv värld, skrivet på engelska och omfatta max. 10 sidor. Observera att utdrag ur längre texter samt ej färdigställt arbetsmaterial fungerar som urvalsprov.Format: Times New Roman 12, radavstånd 1,5, Word eller PDF.Texten skickas som bilaga till english.subject@lnu.se senast 24 april 2020.Bilagan namnges på följande sätt: 1EN140_Efternamn_Förnamn. Den sökandes namn och anmälningsnummer anges också i dokumentet.Observera att sökande som har registrerats på kursen 1KS108 - Kreativt skrivande på engelska: novellen (15 hp) inte behöver skicka in ett urvalsprov. Notera också att studenter som har tagit alla 15 hp inom kursen 1KS108 kommer att ges förtur i urvalet till kursen 1EN141.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samt minst 30 hp avklarade universitetsstudier.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kreativt skrivande på engelska: skapa världar
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kreativt skrivande på engelska: skapa världar

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kreativt skrivande på engelska: skapa världar från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön