Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Appar, bilder och e-hjälpmedel inom vård, skola och omsorg

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Appar, bilder och e-hjälpmedel inom vård, skola och omsorg

Kursen riktar sig till dig som arbetar inom LSS-verksamhet, (re)habilitering, psykiatri, äldreomsorg, skola, som assistent eller är anhörig och vill studera hur man använder, analyserar och utvärderar appar, bilder och e-hjälpmedel i verksamheten på ett strukturerat och utvecklande sätt.

Förtur ges till sökande som arbetar med, eller har nära kontakt med personer som har kognitiva och/eller kommunikativa funktionsnedsättningar. Intyg (undertecknat och daterat tidigast i juli året innan kursen ges) som styrker anhörigroll, eller pågående anställning och vårdtagargrupp måste bifogas ansökan. Intyg från arbetsgivaren ska innehålla information om vilken vårdtagargrupp som avses, vilken tid och i vilken omfattning arbetet utförs. Intyg som styrker anhörigroll (författas av den sökande och bör inte explicit nämna personliga detaljer om den sökande eller anhöriga) ska innehålla information om funktionsnedsättning samt vilken relation den sökande har till den anhöriga.

http://www.certec.lth.se/utbildning/fristaaende-kurser/appar-bilder-och-e-hjlpmedel-inom-vrd-skola-och-omsorg-tfrd30/

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

Grundläggande behörighet
Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Highlights