Masterutbildning i livsmedelsteknik och nutrition
Detta program riktar sig till studenter som vill lära sig mer om mat och vill arbeta med innovativa framtida livsmedel.
Du kommer att lära dig om ämnen som matkemi, livsmedelsförädling, yt- och kolloidkemi, mikrobiologi, näring och livsmedelsanalys. Det är också möjligt att välja kurser med fokus på miljö och hållbarhet.
Programmet är nära anpassat till marknadens behov och har en stark betoning på teknikvetenskap. Under studietiden möter du både världsledande forskare och gästföreläsare från livsmedelsföretag.
Ditt framtida jobb kan vara var som helst i världen; i ett litet eller stort multinationellt företag, ett forskningsinstitut, ett universitet eller en statlig myndighet.
Programmet ges på engelska.
https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TALIV
Kommande starter
Förkunskaper
Examen & Intyg
Lunds universitet
Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...