Psychology: Avancerad arbets- och organisationspsykologi

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Lund
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Lund

Psychology: Avancerad arbets- och organisationspsykologi

I dag tvingas både privata företag och offentliga organisationer ofta att anta flexibla organisatoriska lösningar som svar på en snabbt föränderlig och globalt beroende värld.

Kursen syftar till att ge kunskaper som behövs för att förstå de många gånger mångfacetterade arbets- och organisationsproblem och lösningar som uppstår i ett osäkert och flexibelt arbetsliv. Det föränderinga arbetslivet belyses utifrån ett antal teoretiska perspektiv, så som tex stress, hälsa och ledarskap, såväl som utifrån olika teoretiska nivåer (individ, grupp, organisation och omvärld).

Kursen, som ges på svenska, är huvudsakligen uppbyggd som en läskurs med återkommande diskussions- och reflektionsträffar.

Kursen är till för dig som tidigare har läst arbets- och organisationspsykologi.

Förkunskaper

Antagen till Masterprogram i personal- och arbetslivsfrågor med huvudområde psykologi, eller har minst 150 högskolepoäng vari ingår ett examensarbete för en kandidatexamen i psykologi eller motsvarande.

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Psychology: Avancerad arbets- och organisationspsykologi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön