Ryska: Nybörjarkurs II

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Lund
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Lund

Ryska: Nybörjarkurs II

I kursen utvecklas din vokabulär och kunskap kring grammatiska strukturer i samband med studium av förenklade texter. Dessa är något mer avancerade än på föregående nivå. Till textläsningen knyts enkla skrivövningar. Inom den muntliga språkfärdigheten läggs särskild vikt vid den kommunikativa färdigheten. Träningen i uttal och intonation intensifieras.

Kursen är en fortsättning på Ryska: Nybörjarkurs 1 (RYSB01). Men den är också till för dig som kanske har läst ryska på gymnasiet men inte tillräckligt, eller känner att du behöver fräscha upp dina kunskaper något innan du börjar på grundnivån.

Den kan också vara aktuell för dig som har praktiska kunskaper i Ryska, exempelvis från din uppväxt, men som saknar formell utbildning i Ryska som motsvarar behörighetskraven för grundkursen. Ta gärna kontakt med vår studievägledare för mer information om vad som kan gälla för just din situation.
 

https://www.sol.lu.se/kurs/RYSB02

Förkunskaper

Grundläggande samt kunskaper motsvarande RYSB01 Ryska: Nybörjarkurs I, 15 hp, eller Ryska steg 2.

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Ryska: Nybörjarkurs II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön