Sexologi, masterprogram

Malmö universitet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Malmö
120 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Malmö

Sexologi, masterprogram

Programmet riktar sig till yrkesverksamma, exempelvis till dig som är socialarbetare, kurator, barnmorska, sjuksköterska, logoped, fysioterapeut, arbetsterapeut, lärare, psykolog eller läkare och är intresserad av att utveckla fördjupad kunskap om sexologiska frågor. Programmet är även forskningsförberedande.

Förkunskaper

Examen från ett utbildningsprogram omfattande minst 180 hp (inklusive ett examensarbete om minst 15 hp) såsom socionom-, sociala omsorgs-, sjuksköterske-, psykolog- eller läkarprogrammet, alternativt från andra vårdinriktade program. Förklarande tilläggFörkunskapskravet ovan syftar till att fånga upp kunskaper och färdigheter som tillägnas genom studier och arbete/praktik med människor i professionella relationer som exempelvis patient/vårdare och klient/behandlare.

Examen & Intyg

Masterexamen

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Sexologi, masterprogram

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön