Medicinsk vetenskap AV, Akut omhändertagande

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Medicinsk vetenskap AV, Akut omhändertagande

Kunskap om akut omhändertagande är en viktig kompetens hos kliniskt verksamma sjuksköterskor och är nödvändig inom många områden, till exempel på akutmottagningar, hälsocentraler och vårdavdelningar. Du ges möjlighet att inhämta fördjupade omvårdnadskunskaper inom akut omhändertagande, med stort fokus på medicinsk vetenskap. Kursen vänder sig till dig som kliniskt verksam sjuksköterska och innehåller bland annat patofysiologi, diagnos och behandling av akuta tillstånd och sjukdomar, patientsäkerhet, övervakning av vitala organfunktioner, chock och hypotermi.

Förkunskaper

Svensk legitimation som sjuksköterska. Minst 90 högskolepoäng inom ämnet omvårdnad eller motsvarande, varav 15 högskolepoäng utgörs av ett examensarbete på kandidatnivå.

Mittuniversitetet

Mittuniversitetet i siffror:

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Medicinsk vetenskap AV, Akut omhändertagande

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön