Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Socialt arbete AV, Forskningsmetod

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Socialt arbete AV, Forskningsmetod

Kursen bygger på de kunskaper och färdigheter som förvärvats genom studier i socialt arbete på grundnivå. Kursen ger fördjupade kunskaper om tillämpningen av kvalitativa och kvantitativa metoder i forskning inom det sociala arbetets forskningsfält.

För studenter som redan har en socionomexamen innebär ytterligare 30 hp på avancerad nivå, inklusive ett självständigt arbete om 15 hp, att kraven för en magisterexamen i socialt arbete vid Mittuniversitetet är uppfyllda.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

Kandidatexamen i socialt arbeteellerKandidatexamen med 90 hp i annat beteende - eller samhällsvetenskapligt ämne där kursinnehållet i examen möjliggör för studenter att tillgodogöra sig avancerade nivån i socialt arbeteeller 180 hp förvärvat inom socionomprogrammet på Mittuniversitetet, där 15 hp ska vara självständigt arbete.
Mittuniversitetet

Mittuniversitetet i siffror:

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...

Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar

Highlights