Socialt arbete AV, Självständigt arbete

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
15 hp
Heltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Socialt arbete AV, Självständigt arbete

Syftet med kursen är att studenterna ska tillägna sig fördjupade kunskaper och färdigheter centrala för vetenskapligt tänkande och vetenskaplig kunskapsproduktion genom att självständigt genomföra ett vetenskapligt arbete med relevans för socialt arbete.

För studenter som redan har en socionomexamen innebär ytterligare 30 hp på avancerad nivå, inklusive ett självständigt arbete om 15 hp, att kraven för en magisterexamen i socialt arbete vid Mittuniversitetet är uppfyllda.

Förkunskaper

Kandidatexamen i socialt arbeteellerKandidatexamen med 90 hp i annat beteende - samhällsvetenskapligt ämne där kursinnehållet i examen möjliggör för studenter att tillgodogöra sig den avancerade nivån i socialt arbete eller180 hp förvärvat inom socionomprogrammet på Mittuniversitetet, där 15 hp ska vara självständigt arbete.

Mittuniversitetet

Mittuniversitetet i siffror:

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Socialt arbete AV, Självständigt arbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön