Medicin, avancerad nivå, Examensarbete, bild- och funktionsdiagnostik

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
45 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Medicin, avancerad nivå, Examensarbete, bild- och funktionsdiagnostik

Kursen vänder sig till dig med intresse för medicinsk vetenskap och som vill fördjupa dig inom aktuell forskning och utveckling inom området. Du får möjlighet att utveckla fördjupade kunskaper om och förståelse för forskningsprocessen. I kursen ingår planering och genomförande av ett forskningsprojekt samt en skriftlig framställning i form av en uppsats eller ett manuskript för en vetenskaplig tidskrift. I kursen ingår även att systematiskt reflektera och värdera nya fakta inom området. För genomförande av forskningsprojektet krävs att kontakt med en handledare tagits i god tid innan kursstart.

Förkunskaper

180 högskolepoäng på grundnivå varav 90 högskolepoäng med successiv fördjupning i biomedicinsk laboratorievetenskap, farmakologi, biomedicin, medicin, radiografi eller motsvarande. Dessutom krävs 7,5 högskolepoäng i vetenskaplig metod på avancerad nivå, Engelska 6/Engelska B och Svenska 3/Svenska B.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Medicin, avancerad nivå, Examensarbete, bild- och funktionsdiagnostik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön