Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Omvårdnadsvetenskap, avancerad nivå, Examensarbete - Master

Örebro universitet, i Örebro
Längd
30 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
30 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Omvårdnadsvetenskap, avancerad nivå, Examensarbete - Master

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i att självständigt planera och genomföra en vetenskaplig studie. Kursen omfattar två delar. I den första delen ingår att formulera, avgränsa och precisera en forskningsfråga samt utifrån forskningsfrågan välja relevant metod och självständigt planera en vetenskaplig studie samt påbörja datainsamling. I del två genomförs och examineras studien. I kursen ingår också att presentera (skriftligt och muntligt) arbetet på ett vetenskapligt och språkligt korrekt sätt, muntligt försvara det egna arbetet samt opponera på annat vetenskapligt arbete. Kursen ingår i masterprogrammet i förbättringsarbete inom hälso- och sjukvårdens verksamheter och kan utgöra en del i masterexamen i omvårdnadsvetenskap.Övrigt:4 träffar på campus Örebro.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Örebro

Förkunskaper

Omvårdnadsvetenskap, avancerad nivå, 30 högskolepoäng, där 15 högskolepoäng ska avse vetenskaplig metod. Dessutom krävs Svenska 3/Svenska B.
Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...

Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Highlights