Visa allastudier.se som: Mobil

Isodietencoach

Paulúns Näringscenter
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Klassrum
Startdatum: Löpande - Stockholm

Isodietencoach

Utbilda dig till isodietencoach Ett axplock av innehållet i utbildningen: - Vad är isodieten? - Varför ser kostprogrammet ut som det gör? - Hur individanpassar man upplägget? - Motion i isodieten - Beteendeförändring - en nyckel till bestående viktminskning - Hur håller man framgångsrika kurser - Effektv marknadsföring - Hur får man deltagarna att lyckas - Hur får man deltagarna att komma tillbaka Utbildningen syftar till att lära dig allt om isodieten, dess bakgrund och hur man anpassar efter olika individer och situationer.

I kursen presenteras ett komplett kurskoncept som du kan använda när du håller egna isokurser. Konceptet går även att applicera på individuell rådgivning. Kursen sträcker sig över 3 heldagar kl. 9.00 – 16.00 Datum: 17 - 19 februari Plats: Mornington Hotell i Bromma Kursledare: Kristina Andersson och Susanne Dalsätt Kristina Andersson är näringsfysiolog och en av grundarna av isodieten. Hon har lång erfarenhet av så väl personlig viktcoachning som viktminskningskurser till grupper och företag.

Susanne Dalsätt är kostrådgivare (och müslidirektör) med lång erfarenhet av kursverksamhet inom viktminskning och ”kom i form”. Sedan isodietens intåg 2009 har hon med väldigt stor framgång använt sig av konceptet i sin verksamhet. Förkunskap: För att gå kursen krävs att du är utbildad kostrådgivare eller motsvarande.

För mer info och anmälan: info@isodietencoach.se Röster från tidigare deltagare: "En kurs med det jag behöver för att ge full service och inspiration till mina kunder: Ett program fullt med livs- och kostinspiration." "Otroligt bra! Jag är väldigt nöjd och känner att jag fick allt det jag förväntat mig. Att få näringsläran komprimerad och ihopsamlad känns väldigt bra. Det gör det enklare att presentera vidare till deltagarna på kurserna. Jag känner verkligen att jag har superkoll på vad isodieten står för."

Läs mer på www.isodietencoach.se

Förkunskaper

Diplomerad Kostrådgivare eller liknande

Paulúns Näringscenter

Paulúns Näringscenter är det första i sitt slag i Sverige. Det grundades 2005 av näringsfysiolog Fredrik Paulún. Paulúns Näringscenter är i första hand en skola som ger utbildningar och kurser inom näring och hälsa. Deras mest populära utbildning är Kostrådgivarutbildningen...


Läs mer om Paulúns Näringscenter och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Isodietencoach
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Paulúns Näringscenter

Norrbyvägen 30
169 68 Bromma

Recensioner

Det finns inga recensioner för Isodietencoach

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Isodietencoach från Paulúns Näringscenter, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: