Visa allastudier.se som: Mobil

Diplomerad Motivationsterapeut - steg 5

Sadholms Akademi för psykoterapi
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Göteborg, Malmö, Stockholm

Diplomerad Motivationsterapeut - steg 5

KOMPLETT YRKESUTBILDNING MED INSPIRERANDE KUNSKAP

Utbildningskrav – Samtalsterapeut steg 4.

Diplomerad Motivationsterapeut – inspirationscoach är en mycket inspirerande utbildning som ger all fokus i livskedens framtida perspektiv samt livets meningsfulla existens. Utbildningen är utmärkt att ha som en komplettering till ett nuvarande arbete.Motivationen att hjälpa klienten hitta sin egen inre styrka och fulla balans!

Denna utbildning rekommenderas bäst som steg 5 efter att ha gått alla steg i personlig utveckling för att nå det absolut yttersta resultatet. Vi använder oss av coaching, motivationsteknik, motivationsprocessens olika steg samt motiverande samtal med samtalsteknik.

Utbildningens innehåll

Personlig utveckling, reflektion, identifiering och sammanfattning med den existentiella psykologin i fokus. Vi använder oss av egna anteckningar, erfarenheter och den egna personliga utvecklingen på den känslomässiga nivån som grund till motivation. Utbildningen är upplagd så att man kan arbeta under hela utbildningstiden.

Uppläggning

Distansutbildning. Man kan arbeta heltid under hela utbildningstiden. Praktiken hålls i utbildningslokalen under träffdagarna och teorin sker på distans.

Diplomering

Sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat kursmaterial. 100% närvaro krävs med möjlighet till tidsombokning. Det krävs 5 st. samtalstimmar i motivationssyfte under utbildningsprocessen hos diplomerad samtalsterapeut. Samtalsarvode tillkommer till reducerad pris. Du blir Diplomerad Motivationsterapeutvid avslutad terminsgång!

Sadholms Akademi för psykoterapi

Sadholms Akademi för Psykoterapi erbjuder utbildningar som baseras på existentiell Psykologi. En grundlig presentation samt introduktion för psykoterapi - människan i sin helhet med kropp och själ. Utbildningarna hör ihop steg efter steg och grundar sig på egen upplevelse för...


Läs mer om Sadholms Akademi för psykoterapi och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Sadholms Akademi för psykoterapiJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön