Visa allastudier.se som: Mobil

.NET Utvecklare

Teknikhögskolan
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Göteborg
400 yh
Startdatum: 2020-08-01 - Göteborg

Videoreportage

Teknikhögskolan

.NET Utvecklare

Världen digitaliseras - var med och bygg upp den
.NET-utvecklare – utbildningen för dig som vill ha ett kreativt, varierande och spännande arbete inom IT-branschen där du arbetar med programmering och utveckling av databaser eller applikationer. .NET-utvecklare är en vidareutveckling av utbildningen Fullstack Developer .NET.

Vad gör en .NET-utvecklare?
Som .NET-utvecklare är du med och utvecklar applikationer. I utvecklingsteamet är väl dokumenterad kod och test av kod en del av vardagen. Utöver kodning, kan design och utformning av applikationer ingå som en del av det du och teamet gör.

Jobba som .NET-utvecklare
Efter examen blir du väldigt attraktiv inom IT-branschen och du kan bland annat arbeta som:

  • .NET-utvecklare
  • Applikationsutvecklare
  • Frontendutvecklare
  • Systemutvecklare
  • Webbutvecklare

Utbildningsform och upplägg
Världen förändras och det gör även våra utbildningar. .NET-utvecklare är en yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) som du läser på heltid på Teknikhögskolan i Göteborg under 2 år och det är en vidareutveckling av vår tidigare utbildning Fullstack Developer .NET.

Uppskattningsvis är det platsförlagd undervisning cirka två dagar per vecka och resten av tiden ägnas åt självstudier. Branschen efterfrågar en bra ”portfölj” att visa upp när du söker jobb, vilket kräver att du lägger ned tid och energi på utbildningen.

Kunskap efter utbildningen
Målet med utbildningen är att du ska ha kompetens att arbeta med programmering, användarvänliga gränssnitt, databaser, utforma säkra applikationer, implementera och testa nya och befintliga applikationer samt vara en del av ett projekt.

Förkunskaper

Du är behörig att antas till en yrkeshögskoleutbildning om du uppfyller något av följande: 1. Har en gymnasieexamen från gymnasieskolan eller kommunal vuxenutbildning. 2. Har en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven i punkt 1. 3. Är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning. 4. Genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet har förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Förutom detta ställs följande krav: Kurser: Teoretiska kurser som finns på fler program Matematik 2, 100p Programmering 1, 100p

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om .NET Utvecklare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om .NET Utvecklare, fyll i följande uppgifter: