PlaygroundSquad, Upplevelse- och Spelgrafik

Tension Education AB
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Falun
450 yh-poäng
Heltid

PlaygroundSquad, Upplevelse- och Spelgrafik

PlaygroundSquad, Upplevelse- och Spelgrafik 

Spelgrafik innefattar det visuella av spelet. Som grafiker skapar du det som syns. På PlaygroundSquad får du kärnkunskaperna inom spelgrafik och lär dig att skapa spelkonst samtidigt som vi har lämnat utrymme för dig att kunna utvecklas inom ett område som du själv vill lägga extra fokus på.

Spelgrafik är en utbildning på PSQ där du får lära dig allt du behöver för att kunna arbeta som Game Artist inom spelbranschen. 
Här lär du dig grunderna i 3D-modellering, texturering, konceptutveckling, animation och mycket mer. Under utbildningen får du dessutom stor frihet i att utforma egna uppdrag. På så sätt kan du enkelt utveckla de färdigheter du vill bli bättre inom och även personifiera din portfolio.

Läroplan

För att gå spelgrafik på PSQ behövs inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet av att arbeta med 3D. Utbildningen inleds därför med ett snabbt intro i 3D-modellering. Sedan läggs ett ökat fokus på praktiskt arbete gällande spelproduktion där du får arbeta med spelmotorer och med en deadline.

I slutet av varje termin får du visa upp dina nya kunskaper och färdigheter i ett spelprojekt som du skapar tillsammans med Leveldesigners och spelprogrammerare.

Förkunskaper

ANSÖK

Du behöver inte ha några förkunskaper eller erfarenhet inom 3D-arbete för att ansöka till vår utbildning inom spelgrafiker. 

Hitta till utbildaren

Tension Education AB

Recensioner

Det finns inga recensioner för PlaygroundSquad, Upplevelse- och Spelgrafik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön