Trädgårdsdesign Primo

Trädgårdsakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Trädgårdsdesign Primo

Distanskursen Trädgårdsdesign Primo vänder sig till dig som vill arbeta med trädgårdsdesign i villaträdgårdar. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i trädgårdsdesign. Du kommer att lära dig en arbetsmetod för hur du gör trädgårdsdesignförslag med utgångspunkt från platsens förutsättningar och med fokus på kundens behov, önskemål och förväntningar. Vi använder oss av Trädgårdsakademins eget frågeformulär som är utformat för att fånga upp så mycket som möjligt av kundens trädgårdsönskningar. Arbetsmetoden löper genom kursen som en röd tråd och du lär dig vad som är viktigast att ta hänsyn till för att ett trädgårdsdesignförslag ska bli genomförbart i verkligheten och för att det ska bli lyckosamt även över tid.

Vi inleder med faktakunskaper för att i senare delen av kursen ge dig möjlighet att träna din kreativa förmåga och utveckla din potential att förmedla tankar, iakttagelser och idéer. Du lär dig mäta upp en trädgård, rita funktionsplaner, göra enkla trädgårdsritningar, skriva växtlistor och göra idécollage. I den avslutande delen av kursen väljer du om du vill göra ett trädgårdsdesignförslag med givna förutsättningar från oss eller om du vill göra ett förslag till en trädgård i din närhet.

Distanskursen Trädgårdsdesign Primo kan läsas fristående eller som den första kursen i vår utbildning till Diplomerad trädgårdsarkitekt.

Trädgårdsakademin

Letar du trädgårdsutbildning? Behöver du fortbildning? Har du kanske tankar på att ta ett första steg mot att omskola dig från en annan bransch? Eller har du bara lust att lära dig mer om trädgård? Då är våra trädgårdsutbildningar något...


Läs mer om Trädgårdsakademin och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Trädgårdsdesign Primo
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Trädgårdsakademin

Gisela Trapps väg 11
254 37 Helsingborg

Recensioner

Det finns inga recensioner för Trädgårdsdesign Primo

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Trädgårdsdesign Primo från Trädgårdsakademin, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön