Visa allastudier.se som: Mobil

Trädgårdsritning

Trädgårdsakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Trädgårdsritning

Trädgårdsakademins kurs i trädgårdsritning riktar sig till dig som vill illustrera dina trädgårdsidéer med ritningar och skisser för hand. Att rita för hand ger en god förståelse för hur en ritning är uppbyggd och hur det är att rita i skala. Ofta blir det också vackrare och mer levande när man ritar för hand.

I kursen Trädgårdritning går vi igenom de ritningstyper som trädgårdsarkitekten vanligen använder. Du lär dig hur en trädgårdsritning är uppbyggd och vad den bör innehålla. Hur din arbetsplats kan se ut och vilken utrustning du behöver för bästa resultat. Genom en mängd övningar lär du dig ritteknikens hantverk och i kursens avslutande del får du till uppgift att rita en funktionsplan, en illustrationsplan, en planteringsplan, en sektionsritning och en axonometri för hand.

Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin

Letar du trädgårdsutbildning? Behöver du fortbildning? Har du kanske tankar på att ta ett första steg mot att omskola dig från en annan bransch? Eller har du bara lust att lära dig mer om trädgård? Då är våra trädgårdsutbildningar något...


Läs mer om Trädgårdsakademin och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Trädgårdsakademin

Gisela Trapps väg 11
254 37 Helsingborg

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön