Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling

Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling

Vilken mat och vilka måltider kommer att behövas för ett hållbart samhälle? Genom att använda sensorisk analys, produktutveckling och kreativa metoder, kommer studenterna i kursen att utveckla konceptuella förslag på upplevelser och produkter inom området för mat och måltider som är hållbara ur både ett lokalt och globalt perspektiv. Kursen riktar sig till studenter med varierande bakgrund och med intresse i, och om livsmedel. Kursen har ett analytiskt och ett kreativt perspektiv där föreläsningar varvas med workshops, realiseringar och gestaltningar. Målet är att studenterna stärker förmågan gällande teamarbete, sensorik och produktutveckling. Genom praktiskt samarbete utvecklas en produkt i kursen.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Umeå

Förkunskaper

Kostvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp vara 15 hp uppsats, eller motsvarande.Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.
Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...

Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Highlights