Estlandskunskap I

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Estlandskunskap I

Detta är en kurs för dig som vill lära känna grannlandet Estland. Estland är så mycket mer än en grannstat med mångsidiga nutida och historiska band till Sverige. Det är lätt att fascineras av det livliga och mångskiftande kulturlivet, de många möjligheterna som landet erbjuder eller den rika folkdiktningen som formats av landets läge mellan öst och väst.

Estlandskunskap I ger en översikt över Estlands geografi, natur, befolkning, staten, det politiska systemet, ekonomin, utbildningsväsendet och kulturen.

Kursen samundervisas med Estniska A.

Distanskursens upplägg: Kursen är helt nätbaserad. Du arbetar individuellt med uppgifterna via universitetets lärplattform. Undervisning i form av videoseminarier på kvällstid ges minst en gång i veckan. Programvara och delar av kursmaterialet kommer att finnas tillgängligt via internet.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Estlandskunskap I

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön