Examensarbete för masterexamen i radiografi

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Uppsala
30 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2025 - Uppsala
Sista ansökan: 2024-10-15

Examensarbete för masterexamen i radiografi

Kursen syftar till att du ska tillägna dig fördjupade kunskaper inom radiografi genom att självständigt planera, genomföra och rapportera ett forskningsprojekt i form av ett examensarbete på avancerad nivå. Den vetenskapliga rapporten ska vara baserad på genomförd empirisk undersökning. Kursen innebär en träning i att genomföra, presentera och kritiskt granska ett vetenskapligt arbete och ingår i en masterexamen i radiografi.

Förkunskaper

Röntgensjuksköterskeexamen 180 hp eller kandidatexamen 180 hp med radiografi som huvudområde. Vetenskaplig metod 7,5 hp på avancerad nivå samt ytterligare minst 7,5 hp på avancerad nivå inom huvudområdet. Dessutom krävs kunskaper i svenska och engelska motsvarande vad som krävs för grundläggande behörighet till utbildning på grundnivå.

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Examensarbete för masterexamen i radiografi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön