Öppen fördjupningskurs i beräkningsvetenskap II

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Uppsala
10 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Uppsala

Öppen fördjupningskurs i beräkningsvetenskap II

Den här kursen ger dig möjlighet att fördjupa dig inom beräkningsvetenskap, där fördjupning är sådan att den inte ingår i det ordinarie kursutbudet. Detta kan ske till exempel genom studier av forskningsrapporter eller böcker, eventuellt med ett individuellt projekt. För att antas krävs en plan för det arbete som ska utföras. Denna plan utformas tillsammans med ansvarig institution; kontakta studierektor Jarmo Rantakokko, Jarmo.Rantakokko@it.uu.se.

Förkunskaper

120 hp inklusive 30 hp matematik och 20 hp datavetenskap där Beräkningsvetenskap III , Beräkningsvetenskap för partiella differentialekvationer ska ingå. Vidare krävs en av institutionen godkänd plan över kursgenomförandet. Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.)

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Öppen fördjupningskurs i beräkningsvetenskap II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön