Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
30 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Polska C

Kursen riktar sig till dig som önskar fördjupa dina teoretiska kunskaper om polska språkets struktur och kunskaper i skriftlig språkfärdighet samt utöka dina kunskaper om polska skön- och facklitterära texter. Kursen förutsätter att du redan har mycket goda kunskaper i både svenska och polska. Huvudmomenten i kursen utgörs av teoretiska kunskaper om polska språkets struktur samt översättning av facklitterära texter till och från polska.

Distanskursens upplägg: Kursen är helt nätbaserad. Du arbetar individuellt men med undervisning via internet minst en gång i veckan på vissa delkurser. Online träffar på eftermiddagstid kan förekomma. Arbetsuppgifter kommer att genomföras via internet. Programvara och delar av kursmaterialet som hör till kursen kommer att finnas tillgängligt via internet. Examination sker genom tentamen och muntliga samt skriftliga inlämningsuppgifter.

Förkunskaper

Polska I, Polska II och minst 22,5 hp från Polska B

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet