Underhållsprogrammering

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Uppsala
5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Uppsala
Sista ansökan: 2024-04-15

Underhållsprogrammering

Programvara används ofta under en lång tid under vilken den vidareutvecklas och modifieras för att passa ändrade förutsättningar. Det är därför viktigt att utvecklare har goda kunskaper i hur man skriver och designar program för att den ska vara lätt att underhålla och att de har förmågan att kunna göra förändringar i befintliga, oftast stora program. Under kursen kommer du att utveckla dessa förmågor. Teori varvas med praktiskt projektarbete i grupp.

Förkunskaper

120 hp. 60 hp datavetenskap/teknik/systemvetenskap inklusive Mjukvarutestning, Algoritmer och datastrukturer samt en fortsättningskurs i objektorienterad programmering. Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.)

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Underhållsprogrammering

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön