Visa allastudier.se som: Mobil

IT-verktyg i vuxenstudier, orienteringskurs - Gruppundervisning kväll

Vuxenutbildning Göteborg Stad
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
Kommande starter
Stockholm
Löpande 
Löpande 
Löpande 
Löpande 
Löpande 
Löpande 

IT-verktyg i vuxenstudier, orienteringskurs - Gruppundervisning kväll

Gruppundervisning betyder att du läser ihop med andra elever, med stöd av lärare. Du har också möjlighet att arbeta i studiehall. Du behöver inte vara van att studera men du kan behöva lägga mycket tid på egna studier utöver gruppundervisningen.

Se länk nedan under kurskod.

Kursen vänder sig till dig med bristande erfarenhet av datoranvändning i vardagen. Den ger dig möjlighet att utveckla kunskaper om datorn som hjälpmedel vid studier inom vuxenutbildningen.

Du får inte betyg på kursen.

Kursens syfte och innehåll:
Kursen ska ge kunskaper och färdigheter i användning av it som hjälpmedel i studier och arbete. Undervisningen ska leda till att eleverna utvecklar sin förmåga att använda it för information, kommunikation och dokumentation. Dessutom ges tillfälle att utveckla användning av sociala medier relaterat till undervisning och lärande.

I undervisningen ska eleverna även ges möjlighet att utveckla kunskaper hur lärande på distans kan genomföras med hjälp av lärplattform och it-teknik. Kursen ska ge eleverna möjlighet att utveckla förståelse av informationsteknikens möjligheter och begränsningar, samt utveckla ett etiskt förhållningssätt till it-teknik.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Vuxenutbildning Göteborg Stad

På komvux kan du slutföra dina grundskole- eller gymnasiestudier eller gå en gymnasial vuxenutbildning. Du har rätt att läsa på komvux från och med andra kalenderhalvåret det år du fyller 20 år. Har du däremot en examen, ett studiebevis eller...


Läs mer om Vuxenutbildning Göteborg Stad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Vuxenutbildning Göteborg Stad

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön