06 okt 2021

Lärare varnas för tuschstraff

En högst ovanlig bestraffning har lett till att en lärare nu blir varnad.

Lärarens bestraffning märktes.

Han plockade fram en tuschpenna och målade de två eleverna i ansiktet inför de andra eleverna. De två hade kommit för sent till en lektion.

Arbetsgivaren anser att lärarens agerande var i högsta grad olämpligt och ger nu honom en varning, rapporterar Hallands Nyheter. Händelsen inträffade i höstas på ett gymnasium i Västergötland.

Relaterat

Var finns framtidens jobb?

TT

Senast uppdaterad: 06 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2015-06-09

Gymnasieprogram du inte visste fanns

Einar Kling Odencrants pluggar nycirkus på gymnasiet. Här är gymnasieprogrammen du inte visste fanns. Einar Kling Odencrants, 18 år har gjort ett lite annorlunda gymnasieval och läser estetiskt program med inriktning nycirkus på S:t Botvids gymnasium. Det innebär cirkus på schemat 12 timmar i veckan och en grym kroppskontroll. - Jag har alltid hållit på med estetiska ämnen som teater och bild och ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-09-23

Så får du ett säkert studentflak

Under glädjeyran är det lätt att säkerheten glöms bort. AllaStudier guidar till ett säkert studentflaksfirande. Det får inte välta, ingen får trilla av och en nykter ”polis” på plats är att rekommendera på studentflaken. – Den största faran är väl att man inte har hållfasta skyddsräcken så att man kan ramla av flaket. Sen ska man undvika att vara på en sida så flaket inte välter.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-09-22

Välj rätt program till gymnasiet

Statistiken visar att eleverna överger yrkesprogrammen. Carl-Magnus och Ella har gjort olika val – och är båda nöjda.

Läs mer