Visa allastudier.se som: Mobil

Video: Extremt studentboende

Tänker du utanför lådan? Eller känns det som att du bor i en? Två designers har lanserat en väldigt ovanlig inredningsidé.

Studenter med skral budget och små boenden behöver möbler som är både billiga och praktiska. Många löser problemet på ett stort varuhus eller en billig loppis.

Här på AllaStudier.se väntar vi på att den tyska designerduon Marcel Krings och Sebastian Mühlhäuser ska få sitt projekt "Casulo" i produktion. Casulo är en låda fylld med allt du kan tänkas behöva till studentrummet: Säng, bord, bokhylla, sittplatser och gott om förvaring. Som du kan se på videon går det att göra om lådan till ett möblerat rum på bara några minuter. Om möblerna är slitstarka - eller bekväma - framgår inte.

Enligt Mail online sitter Krings och Mühlhäuser nu i förhandlingar om att få igång produktion av sin ovanliga inredningslåda.

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 09 nov 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2011-11-09

Video: Hudfärg och kön bestämmer priser när studenter säljer kakor

Studenterna säljer kakor. Men priset sätts beroende på kundernas personliga förutsättningar. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Den republikanska studentföreningen vid universitetet i Berkeley, Kalifornien, har planer på att arrangera en ovanlig kakförsäljning. För att få köpa godsakerna måste exempelvis vita män betala två dollar, latinamerikanska män en dollar och kvinnor får 25 cent rab ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-04-11

Video: 5 sätt att föra fram ett budskap

Är du intresserad av kommunikation och marknadsföring? Här hittar du fem kreativa sätt att framföra det du vill ha sagt.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2011-11-08

1 000 spänn för att vakta fulla kursare

Fulla studenter har kissat i rabatter och klätt av sig nakna. Nu har universitetet fått nog. Länkar: Fler ovanliga inkomster. Universitetet i Cambridge erbjuder studenter pengar för att ”sitta barnvakt” åt alkoholpåverkade kurskamrater på baler och fester på campusområdet. Enligt studenttidningen The Tab kan summan vara uppemot 100 pund (cirka 1 000 kronor) för en kväll.
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön