10 nov 2011

Vinn iPad 2 i AllaStudiers monter

Träffa AllaStudier.se under studentmässorna! Besök montern för att tävla om en IPad, och för att prata studier och karriär med studie- och yrkesvägledare.

Nu öppnar Sveriges största mötesplatser för utbildningar och framtida studenter; studentmässorna Kunskap & Framtid och SACO Studentmässor. Som Sveriges största utbildningssajt är det en självklarhet för AllaStudier.se att finnas på plats för att informera och inspirera studenter inför deras studieval.

– I vår monter visar vi hur man enkelt hittar, jämför, och kommer i kontakt med över 40 000 olika utbildningar. Dessutom kan man enkelt ansöka direkt genom oss. AllaStudier.se samlar Sveriges alla utbildningar på ett och samma ställe och ger en bra översikt över vad man har att välja mellan. På mässan kan du personligen träffa representanter från vissa utbildningar, vill du få helhetsöverblick och professionell hjälp från studie- och yrkesvägledare, kom till vår monter, säger Jenny Bloth, projektledare på Metros marknadsavdelning*.

I AllaStudiers monter kommer man också kunna tävla om en iPad 2. Tävlingen** går ut på att svara på tre enkla frågor om AllaStudier.se.

Ipad 2 känns som en produkt som är väldigt användbar för just studenter. Man kan enkelt anteckna när man sitter i föreläsningssalen och samla alla sina anteckningar på ett ställe. Istället för att vara beroende av dator kan man snabbt och enkelt surfa upp nödvändig fakta på nätet, säger Jenny.

* AllaStudier.se är en del av Metro

**Vinnarna meddelas per telefon och presenteras den 14:e december på AllaStudier.se.

AllaStudier.se
Senast uppdaterad: 10 nov 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-11-18

Test: Vad ska du jobba med?

Trött på att singla slant om vad du ska göra efter examen? Ta reda på vilket jobb som skulle kunna passa din personlighet.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-21

Ge ditt CV tyngd i utlandet

Utlandsstudier gör dig attraktiv på en internationell arbetsmarknad och kan bli spetsen på ditt CV. Rekryteraren: ”Det visar på en drivkraft”

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-12-11

De populäraste programmen

Trycket på landets högskolor och universitet högre än någonsin. Lista: Populäraste programmen.

Läs mer