Kandidatexamen i Filmproduktion

BIMM University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Berlin
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: september 2024 - Berlin
Filmteam

Kandidatexamen i Filmproduktion

Studera filmproduktion på BIMM Institute

Denna kandidat inom filmproduktion BA (Hons) Film Production är en banbrytande, branschledd utbildning som förbereder dig med de grundläggande färdigheter och tekniker som krävs för en strålande karriär inom filmindustrin! Efter din utbildning på BIMM kommer du ha en professionell showreel som du kan visa upp som en portfolio för att visa dina kunskaper när du söker jobb. Genom utbildningen får du god förståelse för hur du navigerar i filmbranschen vilket kommer att stödja de tekniska och kreativa hantverksfärdigheterna du får.

Sättet att producera film är under ständig utveckling och vi anpassar oss kontinuerligt för att alltid möta branschens krav. Kursens intensiva läroplan kommer att utmana dig att utveckla din kunskap och förbereda dig för dagens produktionsvärld. Du kommer att få erfarenhet av att filma dina projekt med den senaste tekniken inom HD, film och digital utrustning – från Canon 6D till Red Raven – såväl som andra avancerade kameror som Arri Alexa eller Kine finity TERRA 4K.

Utbildningen introducerar dig till en mängd olika filmgenrer och stilar och täcker de viktigaste kreativa och tekniska färdigheterna och de roller som finns i filmindustrin. Detta inkluderar allt från manusförfattande, regi, filmfotografi, produktion, produktion av ljudmixning, redigering, ljussättning, kontinuitet / manusövervakning och produktionsledning.

Förkunskaper

För att bli antagen till BIMM ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0, på vissa program behövs en overall score på 6.5. Kontakta oss för mer information.

BIMM University

Studera musik eller film på BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitetet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar...


Läs mer om BIMM University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen i Filmproduktion
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen i Filmproduktion

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i Filmproduktion från BIMM University, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön