Kandidatexamen - Företagsekonomi

Griffith College
Sammanfattning
Folkhögskola
Dublin
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Dublin
september 2024

Dublin
februari 2025
företagsekonomi - studenter

Kandidatexamen - Företagsekonomi

Plugga företagsekonomi på Griffith College 

Ta en kandidatexamen i Business vid Griffith College. Utbildningen erbjuder dig som student möjlighet att utveckla dina affärskunskaper. Perfekt för dig som vill bli projektledare, chef, eller inköpare, och som vill skaffa dig kunskaper för att jobba med försäljning eller starta företag. Studenter som studerar Business programmet har möjlighet att under sista året arbeta med riktiga företag för att lösa verkliga affärsproblem i ett affärsprojekt.

BA i Business är en treårig heltidsutbildning utbildning. Den är utformat för att ge dig som student en strukturerad företagsutbildning och ge en solid grund för vidareutbildning eller karriärutveckling. Du kommer bland annat att läsa affärsfunktioner, entreprenörskap, marknadsföring, redovisning, HR och IT.

Griffith Business School rankas i topp 200 över hela världen, här får du en examen som både är prestigefylld och internationellt gångbar.

Förkunskaper

För att komma igång med en ansökan, fyll i intresseanmälan nedan så hjälper Blueberry dig med resten! Ansökningsprocessen via Blueberry är helt kostnadsfri och du får även gratis studierådgivning.

För att bli antagen till Griffith College behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst godkänt i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest som IELTS eller TOEFL.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning får du en Bachelor of Business / Kandidatexamen inom Företagsekonomi 

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Griffith College

Studera på Griffith College

Griffith College grundades 1974 och är Irlands största privata institution med campus i Dublin, Limerick och Cork. De har sedan dess etablerat ett växande internationellt rykte för studenters framgång både under och efter studietiden. Idag studerar 7000 studenter på skolan...


Läs mer om Griffith College och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen - Företagsekonomi
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till utbildaren

Griffith College

S Circular Rd
Saint Catherine's
D08 V04N Dublin 8

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen - Företagsekonomi

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Företagsekonomi från Griffith College, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön