Kandidatexamen - Asiatiska studier

Temple University Japan
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Tokyo
8 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Tokyo
maj 2024

Tokyo
augusti 2024

Tokyo
januari 2025
Kandidatexamen i asiatiska studier

Kandidatexamen - Asiatiska studier

Är du fascinerad av Asiens kulturer?

Bachelor degree - Major in Asian Studies är en av de starkaste programmen vid TUJ, Temple University Japan så om du är fascinerad av Asiens starkt växande ekonomi, stora sociala förändringar, dess geografi, språk och kultur är denna Major för dig. Detta program förbereder verkligen studenter för karriärer i Asien-Stillahavsområdet.

Studenter på detta program fortsätter till jobb inom en mängd olika områden, inklusive det privata näringslivet, internationella organisationer, icke-statliga organisationer och journalistik. Som student så studerar du inte bara vad som finns i läroböckerna. Du har också tillgång till en mängd olika praktikplatser i Tokyo.

Samarbeten finns till exempel med  UNHCR, International Organisation of Migration och många andra internationella organisationer. Att vara i Tokyo - Asiens ledande huvudstad - ger dig enorma resurser utanför klassrummet. Som del av din utbildning kommer du välja ett asiatiskt språk som du läser antingen Japanska, Koreanska eller Kinesiska.   

Förkunskaper

För att bli antagen till Temple University Japan måste du ha fullständiga gymnasiebetyg och kunna visa upp ett TOEFL-test med minst PBT 550/IBT 79 eller en IELTS-examen (Academic) med minst 6,0. För att bli antagen rekommenderas 2.9 GPA eller högre.

Temple University Japan

Centralt och fint campus

Temple University Japan i Tokyo ger dig chansen att få en amerikansk universitetsutbildning samtidigt som du upplever den fascinerande japanska kulturen. Universitetet är nämligen en del av amerikanska Temple University och är det äldsta och största utländska universitet i Japan....


Läs mer om Temple University Japan och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen - Asiatiska studier
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen - Asiatiska studier

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Asiatiska studier från Temple University Japan, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön