Visa allastudier.se som: Mobil

Spela College-fotboll i USA

Bluechip Education
Sammanfattning
Högskola / Universitet
USA
Klassrum
Startdatum: Löpande - USA

Spela College-fotboll i USA

Spela college fotboll i USA

Spelar du fotboll och drömmer om att få kombinera fotboll med studier, samtidigt som du är i USA och får stipendier? Då ska du ta kontakt med Bluechip!

Collegeidrotten i USA är mycket stor och det satsas stora ekonomiska resurser för att utveckla skolans sportprofil och uppnå bra resultat. Fotbollsstipendier fördelas efter den budget och den idrottsstrategi som skolan har. Det är den ansvarige tränaren inom varje sport som bestämmer fördelningen av stipendier.

Upplev den amerikanska drömmer och var med om ditt livs äventyr! Sök fotbollsstipendium med Bluechip! En fantastisk möjlighet att fortsätta satsa på fotbollen och samtidigt skaffa dig en högskoleutbildning. Bluechip hjälper dig att bli presenterad på ett professionellt sätt för olika tränare och strävar efter att du ska få bästa möjliga stipendier.

En tränare kan inte alltid själv inse en fotbollsspelares förmåga eller lämplighet utan sätter stor tilltro till rekommendationer från Bluechip. Därför har den personliga utvärderingsmetodik som Bluechip använder stort värde i sökandet efter rätt skola. Personlig attityd, laginsatser och team-egenskaper är något som värderas högt i collegeidrotten.

Mer än 95 procent av alla studenter som Bluechip hjälpt komma utomlands har blivit tilldelade stipendier! Ta chansen du också!

Bluechip Education

Historien om Bluechip börjar 1991, när Joakim Frisk kom hem efter att ha studerat och jobbat sju år i USA och fyra år i Australien. Det var erfarenheterna från collegeidrotten i USA som bildade grunden för verksamheten i Bluechip Education, Sveriges...


Läs mer om Bluechip Education och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Spela College-fotboll i USA
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Bluechip Education

Västra Vägen 5
475 42 HÖNÖ GÖTEBORG

Recensioner

Det finns inga recensioner för Spela College-fotboll i USA

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Spela College-fotboll i USA från Bluechip Education, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön