Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry

Cesar Ritz Colleges
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Brig
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Brig

Videoreportage

César Ritz Colleges

Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry

Världsledande utbildning som får dig att sticka ut
De akademiska programmen som erbjuds baseras på Cesar Ritz filosofier och värderingar, vilket möjliggör för studenterna att uppnå samma kvaliteter. Masterprogrammet omfattar turism, hospitality och entreprenörskap. Programmet är validerat av topprankade University of Derby (UK).

Programmet kombinerar omfattande akademisk utbildning såväl som praktisk erfarenhet i form av internships, framtagna för att ge en exceptionell förståelse för hospitality och ge en bred praktisk erfarenhet.

Du kommer både att se och verkligen känna César Ritz egna motto när han myntade frasen ”kunden har alltid rätt”!

Framgångsrikt och innovativt
Med programmet Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, kommer du att uppnå djup förståelse för att utforska innovativa affärsmöjligheter och bibehålla en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Masterexamen - 1 år med 6 månaders praktik
En masterexamen från César Ritz ger studenten den där extra spetsen som behövs för att nå den absoluta toppen. Programmet är en modern masters som drivs tillsammans med University of Derby i England. Studenterna kommer bli mycket väl förbereda att dels anta chefspositioner men även hantera de nutida utmaningarna i stora globala företag.

Ansökan 
Kontakta skolan för att ansöka.

Kostnader
Samtliga utbildningar inom SEG-Swiss Education Group är CSN berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar.

Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser hur just du kan finansiera dina.

Varför välja Cesar Ritz Colleges ?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Förkunskaper

Kandidatexamen och engelskanivå motsvarande TOEFL iBT 80 eller IELTS 6.0

Examen & Intyg

Masterexamen

Reportage

Lyxliv, vinprovningskurser och andra fördelar med att studera hospitality i Schweiz – läs Daniels berättelse

Den här veckan fick vi chansen att träffa Daniel – en dansk student från Swiss Education Group, som just nu avslutar sina studier på César Ritz Colleges Switzerland. I den här intervjun förklarar Daniel den spännande världen med tävlingar, ger ett insiderperspektiv på hur det är att bo och studera i Schweiz, samt delar med sig av hemligheten hur man säljer en flaska vin för 4500 dollar. Läs hela intervjun för att få veta mer om hans historia.



Planerar att öppna sitt eget hotell efter hospitality-studier vid César Ritz Colleges. Intervju med en dansk student

Den här veckan träffade vi Mette, en engagerad och livlig dansk student med en passion för hospitality. Mette är nu ordförande för César Ritz Colleges studentambassadörsforum och vill en dag öppna ett eget hotell. I den här intervjun berättar Mette om sitt program för internationell affärsverksamhet inom hotell- och turismmanagement, livet på Le Bouveret och sina framtidsplaner.



Cesar Ritz Colleges

HOTEL MANAGEMENT & TURISM PÅ CÉSAR RITZ COLLEGES Är du intresserad av hotellstudier och turism? Ha världen som din arbetsplats? Och en studietid fylld med upplevelser? Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta utbildare inom hotellstudier och kulinarisk...


Läs mer om Cesar Ritz Colleges och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry från Cesar Ritz Colleges , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön