Diplomerad Coach

Folkuniversitetet
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Klassrum
Startdatum: Löpande - Stockholm

Diplomerad Coach

Utbildningens mål är att ge dig teorier, metoder, verktyg och praktisk färdighetsträning för att arbeta med coachning på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt. Utbildningen ger dig verktyg för att utveckla din förmåga att kommunicera och få en högre kvalité i mötet med människor.

Du får verktyg för att skapa goda möten, möten som utvecklar och motiverar. Efter utbildningen har du fler verktyg för att stödja, motivera och inspirera andra samtidigt som du själv får en ökad tillfredsställelse i ditt arbete. ICF - International Coach Federation, en internationell och kvalitetssäkrande branschorganisation för coacher och coachutbildningar.

Förkunskaper

Utbildningen vänder sig till dig som behöver professionell coachkompetens. Du arbetar redan med eller vill arbeta med att på olika sätt inspirera och motivera enskilda och grupper till att hitta sina drivkrafter, lösa problem, fullfölja en överenskommen plan, planera och uppnå önskade mål.

Coachning används som kompletterande kompetens i många yrken; lärare, ledare, chefer och personalansvariga inom olika yrkesområden, hälso- och sjukvårdspersonal, psykologer, socionomer och alternativterapeuter med flera.

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. På Folkuniversitetet i Stockholm kan du välja bland tusentals kurser och föreläsningar. Vi driver även Konst- och kulturutbildningar...


Läs mer om Folkuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Diplomerad Coach
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Diplomerad Coach

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerad Coach från Folkuniversitetet, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön