Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Examensarbete i biomedicinsk laboratorievetenskap

Göteborgs universitet, i Göteborg
Längd
30 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
30 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Examensarbete i biomedicinsk laboratorievetenskap

På den här utbildningen ska du, under handledning, genomföra ett enskilt experimentellt och/eller metodinriktat forskningsprojekt samt skriftligt dokumentera det på ett vetenskapligt sätt. Du gör dig förtrogen med bakgrunden till arbetet genom litteraturstudier och utarbetar en projektplan i vilken du redovisar frågeställningar och metodval. Arbetet presenterar och försvarar, du vid ett seminarium. 
Kursen kan ingå i en masterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Göteborg

Förkunskaper

För behörighet krävs kandidatexamen 180 hp inom det hälsovetenskapligautbildningsområdet som exempelvis biomedicinsk laboratorievetenskap, medicin eller motsvarande samt kurser på avancerad nivå om minst 45 hp innefattande kurser i huvudområdet biomedicinsk laboratorievetenskap 15 hp och vetenskaplig metodik 7,5 hp inom det hälsovetenskapliga utbildningsområdet. Språkkunskaper motsvarandeSvenska 3/B och engelska 6/B är också ett krav.
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...

Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Highlights