Visa allastudier.se som: Mobil

Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Kalmar, Växjö
30 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Kalmar
Höst 2020
Gör intresseanmälan Utbildarens hemsida

Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)

Denna kurs på avancerad nivå inom ämneslärarutbildningen för idrott och hälsa består av två olika delkurser, idrott och hälsa i förändring och självständigt arbete. I den första delkursen får den studerande utveckla fördjupade förmågor att utifrån gällande styrdokument, aktuell forskning och vetenskapliga teorier kunna planera, genomföra, reflektera och kritiskt analysera undervisning i idrott och hälsa. I kursen läggs även ett stort fokus på bedömning och betygsättning. I den andra delkursen får den studerande vidareutveckla förmågan att självständigt kunna identifiera ett problemområde med relevans för läraruppdraget i idrott och hälsa samt baserat på tidigare forskning, vetenskapliga teorier och metoder samla in empiri som sedan analyseras och diskuteras med fokus på dess implikationer för undervisning i ämnet.

Förkunskaper

Idrott och hälsa för ämneslärare 1-90 hp, Självständigt arbete à 15 hp i ett annat ämne inom ämneslärarprogrammet, UVK-kurs: Vetenskapsteori och forskningsmetodik eller motsvarande samt VFU 15 hp.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan) från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: