Kemi, kandidatarbete

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Göteborg

Kemi, kandidatarbete

Kursens syfte är att ge erfarenhet av vetenskapligt arbete, rapportering och analys av vetenskapliga resultat. Arbetet ingår normalt i ett forskningsprojekt vid någon av institutionens forskargrupper, men kan även utföras på ett företag, myndighet etc. Arbetet har vanligtvis både teoretiska och experimentella inslag, men kan också vara helt teoretiskt. Litteratur väljs tillsammans med handledaren. Arbetet sammanställs i form av en skriftlig vetenskaplig rapport och presenteras vid ett seminarium.

Som student har du ansvaret för att ta kontakt med handledare och examinator för det självständiga arbetet. I samband med detta ska du visa att du har de fördjupningskurser inom ämnesgrenen som utgör förkunskapskrav. Val av uppgift och tid för kursstart sker i samråd med ämnets examinator och handledare.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs godkänt resultat på avslutade kurser om 120 hp varav godkända kurser inom ämnet kemi om sammanlagt 75 hp. Godkända kurser inom den för det självständiga arbetet adekvata ämnesgrenen erfordras. Som student har du ansvaret för att ta kontakt med handledare och examinator. I samband med detta ska du visa att du har de fördjupningskurser inom ämnesgrenen som utgör förkunskapskrav. Val av uppgift och tid för kursstart sker i samråd med ämnets samordnande examinator och handledaren.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kemi, kandidatarbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön