Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Kemi, självständigt arbete 3

Göteborgs universitet, i Göteborg
Längd
45 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
45 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kemi, självständigt arbete 3

Kursens syfte är att ge erfarenhet av vetenskapligt arbete, rapportering och analys av vetenskapliga resultat. Arbetet ingår normalt i ett forskningsprojekt vid någon av institutionens forskargrupper, men kan även utföras på ett företag, myndighet etc. Arbetet har vanligtvis både teoretiska och experimentella inslag, men kan också vara teoretiskt. Litteratur väljs tillsammans med handledaren. Arbetet sammanställs i form av en skriftlig vetenskaplig rapport och presenteras vid ett seminarium.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Göteborg

Förkunskaper

Godkänt resultat på kurser i kemi om sammanlagt minst 90 hp samt kandidatexamen eller motsvarande. Godkända kurser inom den för det självständiga arbetet adekvata ämnesgrenen erfordras. Som student har du ansvaret för att ta kontakt med handledare och examinator. I samband med detta ska du visa att du har de fördjupningskurser inom ämnesgrenen som utgör förkunskapskrav. Val av uppgift och tid för kursstart sker i samråd med ämnets samordnande examinator och handledaren.
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...

Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Highlights