Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Naturvetenskapliga analysmetoder inom kulturvård

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Naturvetenskapliga analysmetoder inom kulturvård

Kursen ger dig kunskap om olika naturvetenskapliga analysmetoder för tillämpningar vid bevarande och konservering av kulturföremål och kulturmiljöer. Kursen ger också verktyg för att kritiskt utvärdera hur metoderna används och hur de ligger till grund för beslut. Under kursens gång får du möjlighet att teoretiskt pröva metoderna genom ett individuellt projekt och får stöd i att utarbeta en forskningsplan för att i framtiden kunna applicera analysmetoderna. Kursen ges på engelska.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

Kandidatexamen i Kulturvård (180 hp) eller motsvarande av relevans för det kulturvårdande fältet, krävs för att bli antagen på kursen. Engelska B från svensk gymnasieskola eller motsvarande nivå i ett internationellt erkänt test är ett krav för antagande.
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...

Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Highlights