Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Logistics and supply chain management

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Logistics and supply chain management

Logistics Management innefattar aktiviteter förknippade med flöden av material, service och information, och handlar främst om att koordinering, planering, styrning och utveckling. Logistiken påverkar alla organisationen och ses alltmer från ett holistiskt perspektiv, i motsats till gårdagens organisationer som tenderade att optimera sitt varu- eller komponentflöde utan att ta någon hänsyn till resten av försörjningskedjan. Supply Chain Management är ännu mera omfattande än Logistics Management och innefattar ofta även samverkan vid process- och produktutveckling.Kursen presenterar en holistisk syn på flödet av material och information i industriella organisationer och fokuserar även på nära samverkan mellan olika organisationer. Efter avslutad kurs förväntas studenten kunna:1. Presentera en bred kunskap av de olika delområdena i Logistics Management/ Supply Chain Management2. Applicera metoder för att analysera och föreslå förbättringar hos organisationer baserat på koncepten Logistics Management/Supply Chain Management.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Gävle

Förkunskaper

Grundläggande logistik A, Produktionslogistik B, Distributionslogistik B (eller motsvarande kurser som är godkända av den kursansvarige)

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Logistics and supply chain management
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle - populär och miljöcertifierad Gör som 16 000 andra -plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Du kan läsa yrkesutbildningar som sjuksköterska och lärare eller varför inte fördjupa dig i ingenjörernas-...

Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar

Highlights