Visa allastudier.se som: Mobil

Samtal med barn och ungdomar

Humanistiskt Lärcentrum
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Egen takt, ca 5 månader
Heltid/Deltid
Icke studiemedelsberättigad
7 500 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Distans

Samtal med barn och ungdomar

Skaffa dig viktiga verktyg för samtal med barn och ungdomar 

Jobbar du med barn och ungdomar och vill bli bättre på att samtala om viktiga saker i livet? På Humanistiskt Lärcentrum kan du gå fördjupningskursen Samtal med barn och ungdomar. Kursen hjälper dig som vuxen att genom samtal hjälpa barn att skapa begriplighet och hanterbarhet i olika frågor. Under utbildningen får du konkreta verktyg för samtalet och ett användbart förhållningssätt.

Välj ditt studietempo

Kursen ger också en fördjupad insikt om vad samtal med barn och ungdomar handlar om. Kursen är användbar i många olika sammanhang där du möter barn och ungdomar. Du får också lära dig vikten av att investera i barns hälsa och välmående. Du möter också barn och tonåringar som har svårt att hantera vardagens stress och krav.

Kursen innehåller 10 uppgifter och om du gör en uppgift per två veckor så kommer kursen att ta fem månader. Du väljer själv hur snabbt du vill göra dina uppgifter. Efter kursen får du ett diplom för godkänt deltagande där kursens innehåll och längd framgår.

Denna fördjupningskurs vänder sig till:

  • Du som gått en utbildning hos oss eller någon annan utbildare och vill fördjupa din kompetens inom ett specifikt område.
  • Du som arbetar med samtal på något sätt eller pratar med många människor i ditt arbete men inte har någon formell teoretisk grund eller behöver uppdatera dina kunskaper. Kanske din arbetsgivare kan betala för din höjda kompetens.

Examen & Intyg

Du får efter avslutad kurs ett diplom för godkänt deltagande där det framgår kursens innehåll och längd.

Humanistiskt Lärcentrum

Humanistiskt Lärcentrum

Humanistiskt Lärcentrum

Vill du utveckla din kompetens inom socialt förändringsarbete? Vill du studera till KBT-coach, samtalsterapeut eller relationsterapeut på distans, i din egen takt? Välkommen till Humanistiskt Lärcentrum, skolan med terapeututbildningar på distans. Humanistiskt Lärcentrum vänder sig till dig som redan arbetar, är arbetslös, sjukskriven,...


Läs mer om Humanistiskt Lärcentrum och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Samtal med barn och ungdomar
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Humanistiskt Lärcentrum

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Samtal med barn och ungdomar från Humanistiskt Lärcentrum, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön