Sammanfattning
Komvux
Distans
Svenska
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Tyska 1

Välkommen till Tyska 1 på distans. För att på bästa möjliga sätt kunna studera denna kurs krävs det av dig som student att du på egen hand läser in grammatiken under kursens gång. Det bästa sättet att göra det på är genom att köpa eller låna en grammatikbok. Maila mig gärna om du vill ha lite tips kring en bra grammatikbok.

Naturligtvis kan du lära dig grammatiken även utan den, dock åligger det dig att hitta sätt att göra det på. Det finns en del grammatiksidor på internet som också kan vara bra att använda, t ex: Extern länk: www.tyskland.com Extern länk: donnerwetter.kielikeskus.helsinki.fi

Dessutom kan det vara bra att ha en arbetsbok att jobba med så att man får en rutin i kursen. Viel Spass 1 (ISBN 9789140654625) Viel Spass 1 CD (ISBN 9789140652379) Lieber Deutsch 1 (ISBN 9789121205686) Lieber Deutsch 1 Facit (ISBN 9789121205693) Bägge böckerna är att rekommendera och innehåller bra material.

Tänk på att CD:n ibland säljs separat till boken. Det är att rekommendera att du köper den också. Tänk på att du på egen hand ska läsa och lära dig av boken.

Förutom i första momentet så kommer inte kursboken att nämnas någon gång utan det är du själv som ska se till att du hänger med. Märker du att redovisningarna är för svåra så beror det antagligen på att du inte har kommit tillräckligt långt i kursboken. Beroende på hur snabbt du läser kursen, dela upp bokens kapitel så att du läser lika mycket varje vecka till deadlinen så att du vet att du hinner med det.

Har du frågor kring något så tveka inte att kontakta din lärare för bäst möjliga hjälp för att få dig på rätt kurs igen.

InfoKomp Vuxenutbildning

Infokomp har en positiv människosyn. Vi utgår från att alla kan lära och ta ansvar för sitt lärande. Den bärande tanken i Infokomp:s pedagogik är därför det livslånga och livsvida lärandet. Vi vill att kunskap ska bidra till en fördjupad...


Läs mer om InfoKomp Vuxenutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Tyska 1
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till utbildaren

InfoKomp VuxenutbildningRecensioner

Det finns inga recensioner för Tyska 1

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tyska 1 från InfoKomp Vuxenutbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön