Sammanfattning
Komvux
Distans
Svenska
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Tyska 4

I den här kursen kommer du att få arbeta mer med läsförståelse och att själv uttrycka dina åsikter och tankar. Vi kommer bl.a. arbeta med att uttrycka viljor och önskningar inför framtiden, med etiska frågor och mer avancerad skönlitteratur.

Varje läranvisning är kopplad till det centrala innehåll som ska behandlas och redovisningarna är i sin tur kopplade till relevanta kunskapskrav för att du lätt ska se vad som krävs av dig och det är därför viktigt att läser igenom centralt innehåll och kunskapskrav innan du påbörjar läranvisningarna och redovisningarna.

Du tar själv ansvar för dina studier och dina ambitioner. Kursen innehåller tre muntliga redovisningar. Erfarenheterna av muntliga redovisningar är att elever får svårare att klara minst E om dessa skjuts upp och /eller görs under ett tillfälle. Skjut därför inte upp dem.

Till de muntliga redovisningarna är det viktigt att du använder dig av strategier för att lösa eventuella kommunikationsproblem. Du bör undvika svenska så långt det går. Läraren kommer att hjälpa dig på traven så oroa dig inte!

Till den här kursen är det också bra om du har en bok att följa. Den här boken är bra och lättläst med tillhörande övningar: Lieber Deutsch 4 (ISBN 9789147081653) Lieber Deutsch 4 CD (ISBN 9789147902996) Lieber Deutsch 4 Facit (ISBN 9789147081660) Det finns också många sidor på nätet med pedagogiska förklaringar och övningar. På kurssidan under länksamlingar hittar du några bra länkar.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta din lärare! Din lärare hjälper dig, förklarar för dig och vägleder dig gärna. Du kan maila eller ringa på utsatt telefontid.

InfoKomp Vuxenutbildning

Infokomp har en positiv människosyn. Vi utgår från att alla kan lära och ta ansvar för sitt lärande. Den bärande tanken i Infokomp:s pedagogik är därför det livslånga och livsvida lärandet. Vi vill att kunskap ska bidra till en fördjupad...


Läs mer om InfoKomp Vuxenutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Tyska 4
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

InfoKomp VuxenutbildningRecensioner

Det finns inga recensioner för Tyska 4

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tyska 4 från InfoKomp Vuxenutbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön