Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Engelska inom professionell IT

Karlstads universitet, i Karlstad
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Engelska inom professionell IT

Syftet med kursinnehållet är att främja och utveckla studentens kommunikativa färdigheter i engelska inom IT-området.Kursen består av workshops inriktade på muntlig interaktion och presentationsövningar i par eller små grupper, samt textseminarier om aktuella publikationer inom området professionell IT. Mellan träffarna ansvarar studenten för att kontinuerligt arbeta med eget skrivande och att utveckla ett specialiserat ordförråd både individuellt och i grupp, samt att reflektera över eget lärande. Studenten får handledning samt feedback på inlämningsuppgifter och läsuppgifter.All undervisning, handledning och kursrelaterad kommunikation sker på engelska.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Karlstad

Förkunskaper

Kandidatexamen om 180 hp inom något av huvudområdena informatik, datavetenskap, företagsekonomi eller arbetsvetenskap, eller ett självständigt arbete om minst 15 hp på G2E-nivå i något av dessa områden. Gymnasiets Engelska 6. Motsvarandebedömning kan göras.
Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...

Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Highlights