Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Naturvårdsvetenskap för bevarande av biodiversitet

Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Naturvårdsvetenskap för bevarande av biodiversitet

Kursen täcker förståelsen av biologisk mångfald, antropogen massutrotning och hållbara lösningar för bevarande av biologisk mångfald. Med hjälp av aktuella forskningsstudier om biologisk mångfald lär sig eleverna att söka efter, diskutera, syntetisera och rapportera muntligt och skriftligt hur biologisk mångfald kan upprätthållas. Studenterna presenterar och diskuterar relevanta forskningsartiklar i seminarier, samt genomför ett grupparbete om en relevant fråga efter eget val och presenterar det muntligt och skriftligt.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

Biologi 75 hp inklusive 15 hp i ekologi på fördjupningsnivå (G2F) eller avancerad nivå. Motsvarandebedömning kan göras. Gymnasiets Engelska kurs 6 eller motsvarande.
Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...

Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Highlights