Sök utbildning 👉
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Introduktionstermin

Längd
30 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
30 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Introduktionstermin

Att läsa på universitet är en upplevelse för livet. Här byggs kompetens för framtiden, nätverk och vänskapsband. Introduktionsterminen har utvecklats för dig som är nyfiken på universitetsstudier, men som ännu inte har en klar uppfattning om inriktning och ditt framtida yrkesliv.

Under introduktionsterminen får du möjlighet att ta del av metoder för att tala, skriva och övertyga, universitetsstudiernas bas samt en genomgång av de vetenskapliga metoderna. Vad är kunskap? Vad är populism och alternativa fakta?

Under introduktionsterminens kurs Att påverka framtiden - lärande från universitetets olika områden får du en helt unik inblick i hur utbildning och forskning, på de åtta olika fakulteterna (områdena) som finns vid Lunds universitet, bidrar till att påverka framtiden.

Introduktionsterminen är en bra grund för vidare universitetsstudier och kan inräknas i flertalet universitetsexamina.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Lund

Förkunskaper

Grundläggande behörighet
Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Highlights