Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Konsthistoria och visuella studier: Verksamhetsförlagd kurs

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Konsthistoria och visuella studier: Verksamhetsförlagd kurs

Utbildningen är utformad som en praktik förlagd på heltid under 4 veckor till en verksamhet relaterad till konsthistoria och visuella studier.

Utbildningen är utformad som en praktik förlagd på heltid under 4 veckor till en verksamhet relaterad till konsthistoria och visuella studier. I kursen ingår även uppföljande seminarier.

Praktikplatsen förväntas ge kvalificerade yrkesrelaterade arbetsuppgifter som ger tillfälle att tillämpa teoretisk, metodologisk och praktisk kunskap som förvärvats tidigare i utbildningen.

Under kursen får den studerande praktisk erfarenhet och förståelse för en organisation inom ett relevant område, samt fördjupade teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter inom det arbetsområde till vilken praktikplatsen är förlagd. Möjlighet ges även att utveckla generella kompetenser och självständigt arbete i en professionell kontext.

Läs mer om magisterutbildningen i konsthistoria och visuella studier här: http://www.kultur.lu.se/utbildning/utbildningsutbud/magisterutbildning-i-konsthistoria-och-visuella-studier/

https://www.kultur.lu.se/kurs/KOVR21

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Lund

Förkunskaper

KOVR10 Konsthistoriens historier, eller motsvarande.
Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Highlights