Matematik för lärare, åk 7-9, Algebra och funktioner

Malmö universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2025 - Distans
Sista ansökan: 2025-04-15

Matematik för lärare, åk 7-9, Algebra och funktioner

Syftet med kursen är att ge deltagarna förståelse för grundläggande begrepp och metoder inom algebra och funktionslära. Centralt är användning av problem och problemlösning för att utveckla elevers kunskaper och förståelse kring algebrans begrepp och metoder.Kursen består av två heldagsträffar på campus och tre halvdagsträffar online.Kursen är den andra av två kurser som riktar sig till dig som vill undervisa i matematik, årskurs 7-9. Den första kursen är NM204F.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 4 samt förkunskaper motsvarande 60 hp i en yrkesutbildning avsedd för undervisning, alternativt dokumentation som styrker ett års erfarenhet av arbete som undervisande lärare utan behörighetsgivande examen i någon av grundskolans årskurser 7-9, lägst halvtid under den senaste tvåårsperioden.

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Matematik för lärare, åk 7-9, Algebra och funktioner

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön